Mit højskoleophold i udlandet

Mit højskoleophold i udlandet

Jeg har lavet denne blog, for at familie, venner og andre nysgerrige kan følge med i min 3 måneder lange rejse, rundt i New Zealand, Australien og Thailand. Her vil jeg poste billeder, samt dele mine rejseoplevelser.

Eventyret starter d. 12/2 2014 hvor jeg sammen med 34 andre unge mennesker, kl 14.00 flyver fra Kastrup til New Zealand. I New Zealand skal vi rejse rundt og opleve stort set hele landet fra d. 14/2 til d. 7/4. Største delen af tiden befinder vi os i Queenstown, hvor vi også skal undervises i Kommunikation & Personlig udvikling. Herefter går turen videre til Australien, hvor vi starter i Brisbane, herefter videre til Surfers Paradise, Byron Bay og så slutter vi med nogle dage i Sydney. Vi er i Australien fra d. 8/4 til d. 23/4. Derefter rejser vi til sidste destination – Thailand. Vi starter med nogle dage i Bangkok, hvorefter vi fortsætter til øen Koh Samui. D. 9/5 rejser vi hjem fra Thailand, og vi lander i Kastrup Lufthavn 10/5 kl 13.10.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit højskoleophold i udlandet